Céljaid elérése Centrumunk sikere

Ha még bizonytalan vagy a szakmád kiválasztásában, tekintsd meg a lenti felhívásokat, válaszd ki a számodra legérdekesebb szakmát és tanulj nálunk!

Öt tagintézmény és a Centrum 24 dolgozója vett át főigazgatói elismerést.

Gyógynövényekkel, gombákkal, fűszernövényekkel az egészségért
Szűrővizsgálatok és életmód tanácsadás

A magyar nemzetgyűlés 1920. november 15-én ratifikálta, és 1921. július 26-án, a XXXIII. törvénycikkel hirdette ki a trianoni szerződést, amely kimondta, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia felbomlott, ennek következményeként Magyarország (Horvátország nélküli) területét 283 ezer négyzetkilométerről 93 ezerre, lakosságát 18,2 millióról 7,6 millióra csökkentették.

A Magyar Vöröskereszt felmenő rendszerű, csecsemőgondozás versenyének megyei fordulóját az idei évben, 2018. május 28-án, Baján rendezték meg.

18 város 18 kollégiumának több mint 300 diákja vitte Kiskunfélegyháza jó hírét.

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum felnőttképzés keretében szervezte meg felzárkóztató képzését az általános iskolai végzettséggel nem rendelkező, tankötelezettségi kort betöltött személyek felzárkóztatására, általános iskolai bizonyítványhoz juttatására.

Arany János Program
2019. május 17-19.

Országos sporttehetség-találkozó

Utálom az iskolát! - Ez a mondat nap, mint nap elhangzott a most ballagó diákjaink szájából.

A Vári hagyományai közé tartozik az évente megrendezésre kerülő egészségnap. Ebben az évben a szervezők az egészséges táplálkozásra helyezték a hangsúlyt, remélve, hogy a rendezvény felkelti az érdeklődést az egészséges ételek iránt.