Céljaid elérése Centrumunk sikere

A tehetségpont 2019/2020 évi akkreditációs folyamatban való részvétele eredményeként 2020.01.22-én a KSZC Kossuth elnyerte a helyi (intézményi/települési) hatókörű, Akkreditált kiváló tehetségpont címet.

Tanulj szakmát nálunk a jelenleg hatályos OKJ szerint!

Jól fizető, biztos állást szeretnél?
Még nem maradtál le OKJ-s képzéseinkről!

A Vári kollégistái december 12-én az intézmény ebédlőjében tartották karácsonyi ünnepségüket.

A Bernáth Kollégium alsósai az idei ünnepen is nagy gonddal, szeretettel készített ajándékcsomagokat találtak a feldíszített karácsonyfa alatt.

A Váriban már sok éves hagyománya van decemberben a karácsonyi sütemények versenyének, amelyet december 09-én délelőtt rendeztek meg.

A Goethe Intézet középiskolák részére szeptemberben pályázatot hirdetett. A cél egy olyan projekt megvalósítása, melynek során az iskolák egy sarkot, tantermet alakítanak ki a német nyelv tanulásának motiválására.

A katolikus egyház december 6-án emlékezik meg Szent Miklós püspökről, ez a nap egyben a gyermekek által annyira várt Mikulás-ünnep. Centrumunkba és tagintézményeinkbe is ellátogatott ma a Mikulás, hogy megajándékozza a diákokat és tanáraikat.

Az Európai Szakképzési Hét zárórendezvényére 2019. november 26-án került sor a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakgimnáziumában.

A szakképzésben dolgozók jogállásával és bérezésével kapcsolatban