Céljaid elérése Centrumunk sikere

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2018. december 11-én rendezte meg az éves ünnepi küldöttgyűlését. A szakmai programot követően a kamara vezetősége átadta a 2018-as év kitüntető díjait, valamint a jótékonysági Hírös Vacsora bevételéből befolyt tanulmányi támogatásokat is.

A Kiskunhalasi SZC Kossuth Lajos Szakképző iskolájának diákjai részt vettek a Pécsi SZC Simonyi Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája által szervezett „XXXI. Regionális fodrász és kozmetikus tanulóverseny és X. Hesz János emlékversenyen".

A mai napon a „Bácsalmási- Jánoshalmai- Kiskunhalasi járások foglalkoztatási együttműködése, partnersége” projekt irányító csoportja a Kiskunhalasi SZC Vári Szabó tagintézményében tartja soron következő ülését.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata hagyományteremtő céllal szeretné a város középiskolásait bevonni a karácsonyi készülődésbe: karácsonyfa díszítésbe, adventi faházak feldíszítésébe.

A korábbi évek hagyományait folytatva tagintézményeink az idén is kinyitották, kinyitják ajtajaikat az érdeklődők előtt. Akik kíváncsiak az adott intézményben folyó képzésekre, keressék fel iskoláinkat, ahol szeretettel várunk minden hetedik és nyolcadik osztályos diákot és szülőt és pedagógus kollégát!

Négy tagintézményünk vett részt november 15-én a „Jövőd a Tét” elnevezésű pályaválasztási kiállítássorozat kiskőrösi helyszínén. Petőfi szülővárosában is a megyei kormányhivatal rendezte a tanintézetek és a munkaadók bemutatkozóját, amelyen a becslések szerint legalább ezer diák, és felnőtt vett részt.

Jó hangulatban, sok kiállító és rengeteg érdeklődő vett részt a 2018. november 14-én a kiskunhalasi Pályaválasztási napon.

A Közgések Cosenzában és Torinóban jártak az ERASMUS+ program keretein belül.

Óriási érdeklődés övezte a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya, valamint a Bajai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya által szervezett „Jövőd a tét!” Pályaválasztási kiállítás november 8-ai bajai rendezvényét.