szechenyi2020logo eu szoc alap 262x183

Céljaid elérése Centrumunk sikere

Céljaid elérése Centrumunk sikere

A Kiskunhalasi SZC 2021. évi Pedagógus napján 24 oktatónk és az oktatást segítő kollégánk vehetett át főigazgatói elismerést.

Asztalos-és vendéglátóipari vállalkozások tulajdonosai, a Bács-Kiskun Megyei Iparkamara képviselője, a Kiskunhalasi SZC vezetősége és a Wattay oktatógárdája vettek részt június 8-án az iskola által szervezett tanácskozáson, Kiskőrösön.

Iskolánk, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium a 2020/2021-es tanévben a vírushelyzetre való tekintettel a ballagást online formában tartotta meg.

Rendkívüli felvételi eljárás a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum iskoláiban, 2021. május 10. és augusztus 31. között.

Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy Fekete Patrik, a Kiskunhalasi SZC Dékáni Árpád Technikumának volt rendész szakos diákját is magával ragadta a koronavírus.

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum megújította tehetséggondozó és tehetségsegítő minősítését.

1848 március 15-én kezdődött - Részlet Petőfi Sándor naplójából

Polereczki Petra és Faragó Richárd Ottó a Wattay 9., technikumi osztályos tanulói bejutottak a Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány kétfordulós megyei matematikaversenyének döntőjébe.

Felnőttképzési ügyintézőt keresünk

Gyere, és dolgozz velünk!

Olyan embert próbáló időket élünk, amelyben minden eddiginél nagyobb szükség van az összefogásra.