Céljaid elérése Centrumunk sikere

A Goethe Intézet középiskolák részére szeptemberben pályázatot hirdetett. A cél egy olyan projekt megvalósítása, melynek során az iskolák egy sarkot, tantermet alakítanak ki a német nyelv tanulásának motiválására.

A katolikus egyház december 6-án emlékezik meg Szent Miklós püspökről, ez a nap egyben a gyermekek által annyira várt Mikulás-ünnep. Centrumunkba és tagintézményeinkbe is ellátogatott ma a Mikulás, hogy megajándékozza a diákokat és tanáraikat.

Az Európai Szakképzési Hét zárórendezvényére 2019. november 26-án került sor a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakgimnáziumában.

A szakképzésben dolgozók jogállásával és bérezésével kapcsolatban

„Jövőnkért a jövő szakemberei” elnevezéssel indított programot az idei évben centrumunk, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum. Az első 100 fát Kiskőrösön ültettük.

Tagintézményünkben a kiskunfélegyházi Kossuth szakiskolájában a tanulásban akadályozottak felkészítése folyik, akik lassabb tempóban, szakavatott gyógypedagógusok segítségével haladnak a részszakképesítések megszerzése felé.

Jó hangulatban, sok kiállító és rengeteg érdeklődő vett részt november 14-én, az első kiskőrösi Pályaválasztási napon.

Garantált ösztöndíjak, technikumok és szakképző iskolák, átjárhatóság, munkaviszony már 15 éves kortól.

Hívunk-várunk a NYÍLT NAPOK-ra!

Tagintézményünkben, a kiskunhalasi Dékániban rendezték meg a mai napon az Országos Rendészeti Konferenciát.