Céljaid elérése Centrumunk sikere

Az Erasmus+ program keretében 17 Közgés diák és két kísérő tanár indult február 14-én Olaszországba.

2019. február 9-én került megrendezésre a 17. Közgés bál.

2019. február 12-én reggel 8 órakor ünnepélyes megnyitóval kezdődött a Dékáni szakgimnáziumban a DÉKÁNI HELP program, amelynek keretén belül közel 50 rászoruló segítése valósul meg.

A szakmai képzési célt szolgáló helységek eszközellátottságának és infrastrukturális feltételeinek fejlesztésére

Fergeteges hangulat, finom vacsora, jó zene, és nem utolsó sorban jó társaság várta azokat a pedagógusokat, dolgozókat és meghívott vendégeket, akik részt vettek tagintézményünk, a kiskunfélegyházi Kossuth szakképző iskolabálján.

 Az E-001289/2015/D009 számon engedélyezett "Önállóan használom az informatikai eszközömet - IKER2 szintű képzés" elégedettség mérési eredményei a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum által folytatott képzések esetében.

Az új évben új beruházás megvalósítására készül a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum. Tagiskolánkban, a kiskőrösi Wattay Szakgimnáziumban egy közel 1300 m2 alapterületű tornacsarnokot építünk. A fejlesztési támogatás átadásáról szóló szerződést 2018. december 19-én  Dr. Palkovics László Innovációs és Technológiai Miniszter és Papp Gyula főigazgató írták alá.

Ha még nem döntötted el hogy milyen szakmát választanál, és azt, hogy melyik iskolában szeretnéd azt megtanulni, gyere el a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolájába 2019. január 10-én,  9.00 - 12.00 óra között!

2019. február 24-én ismét megrendezésre kerül az országos fodrász tanuló verseny a Kossuthban.

Közeledik a Karácsony. Ilyenkor nem csak a szeretteinkre gondolunk, hanem keressük annak a lehetőségét, hogy az ünnep üzenetét eljutassuk azokhoz is, akik valamiben hiányt szenvednek.