Céljaid elérése Centrumunk sikere

Közeledik a Karácsony. Ilyenkor nem csak a szeretteinkre gondolunk, hanem keressük annak a lehetőségét, hogy az ünnep üzenetét eljutassuk azokhoz is, akik valamiben hiányt szenvednek.

A napok lelassulnak, lelkileg is fölkészülünk az ünnepre és már van idő észrevenni a nélkülözőket, belegondolni a gyermeksorsokba. Nagyon sokan vannak, akiknek nem hogy ajándék nem jut a fa alá, de otthon még egy kicsi karácsonyfájuk sincs. Ilyenkor szeretnénk segíteni, és azokra az emberekre is gondolni, akiknek az év minden napján nélkülözniük kell.

Böjte Csaba azt mondja: aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé.

Így történt ez a centrumunkban is. A felvetéshez, hogy kiskunhalasi Bernáth Lajos Kollégium óvódásait- kisiskolásait megajándékozzuk az ünnepen, egyhangúan csatlakoztak munkatársaink. December első heteiben ruhával, játékkal, édességgel és tanszerekkel töltöttük meg a nekik szánt cipősdobozokat azért, hogy az adománnyal mind a 47 alsós kisgyermeknek örömet szerezzünk.

A névreszóló ajándékokat Papp Gyula főigazgató a kollégium karácsonyi ünnepségén adta át a kicsiknek.

Munkatársainknak köszönetül ismét Böjte Csaba gondolatát idézzük: „Nem adhatsz lángot a gyertyának úgy, hogy annak fénye a te arcodat is ne ragyogja be!”