Céljaid elérése Centrumunk sikere

Ismerd meg a szakképzés és a szakmák különleges világát!

Ha pályavászakhetlasztás előtt állsz különösen nagy segítség lehet az Európai Szakképzési Hét, hiszen a gyakorlatban is találkozhatsz a különféle szakmákkal, és arról is átfogó képet kaphatsz, hogy mely iskolába érdemes jelentkezned továbbtanuláskor.

A szakképzés európai hetét az Európai Bizottság hirdette meg abból a célból, hogy az Európa-szerte megrendezésre kerülő helyi, regionális és nemzeti rendezvények révén vonzóbbá tegye a színvonalas szakismereteket biztosító és minőségi munkahelyek betöltését lehetővé tévő szakoktatást és szakképzést.

Az Európai Szakképzési Héten illetve a hozzá kapcsolódó időszakban (2019 szeptember-december) országosan több, mint 500 programmal várjuk a szakképzés iránt érdeklődőket.

Tagiskoláink az idén is bekapcsolódnak a rendezvénysorozatba. Számos, érdekes programot szervezünk, így mindenki találhat kedvére való eseményt a lakóhelyéhez közel.

A folyamatosan feltöltésre kerülő programokat a magyar nyelvű felületen: szakkepzesihet.hu, vagy a  rendezvény közös honlapján: ec.europa.eu lehet megtalálni.