Céljaid elérése Centrumunk sikere

Szakmák Éjszakája 2020 - Kiskunhalasi SZC

Szakmák Éjszakája

április 03. ELMARAD

Frissítés:

A koronavírus helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedések alapján a kormány kihirdette, hogy beltéren max. 100 főig, szabadban pedig max. 500 főig tartható rendezvény. Ennek fényében a tanulók, a pedagógusok és családjuk biztonsága érdekében a 2020-as Szakmák Éjszakája ELMARAD.Ezen az éjszakán lehetsz fodrász, cukrász, varrónő, rendőr, katona, vagy kedved szerint akár asztalos és burkoló is. Lehet boncolni, vért venni, ki lehet próbálni a bilincset, rendőrruhába lehet bújni, frizurát-és sminket készíteni, finom ételeket kóstolni. Értékes nyeremények is várják a próbálkozó szellemű kicsiket és nagyokat!

Próbáld ki a nálunk tanulható szakmákat!

Ismerkedj meg iskoláinkkal!
Tagiskoláink Kiskunhalason a Vári és a DékániKiskunfélegyházán a Kossuth és a KözgéKiskőrösön pedig a Wattay várja színes és szórakoztató programokkal leendő tanulóikat, családjaikat és minden érdeklődőt!

A Szakmák éjszakája ideje alatt a helyközi tömegközlekedési eszközök (vasút, busz) idén is 50%-os kedvezménnyel vehetők igénybe a rendezvényi helyszínek igazolásával. Részletek és letölthető formanyomtatvány a Kiskunhalasi SZC Szakmák Éjszakája weboldal kezdőlapján.

Egy jó szakma többet érhet egy diplománál!

PROGRAMOK ÉS RÉSZLETEK hamarosan:
www.szakmakejszakaja.kiskunhalasiszc.hu