szechenyi2020logo eu szoc alap 262x183

Céljaid elérése Centrumunk sikere

Céljaid elérése Centrumunk sikere

Endre Enikő - KSZC Közgé DÖK elnök

Endre Enikő

DÖK elnök

A 2018/2019-es tanévben nagyobb változás következett be a DÖK életében. Új segítő tanárunk nagy lendülettel vetette bele magát a DÖK életébe. Az első üléseken lefektettük a szabályokat és megfogalmaztuk azokat a célokat, amelyeket el szeretnénk érni az idei és a következő években.

Nagy örömömre szolgált, hogy diáktársaim engem választottak meg a diákönkormányzat elnökévé, megtisztelő feladatnak tartom. Végzősként úgy gondolom, hogy kellő rálátásom van mind a DÖK életére, mind a diákéletre.

A Diákönkormányzat célul tűzte ki maga elé, hogy a 2018/2019-es tanévben olyan program lehetőségeket kíván szervezni, amelyen minden diák megtalálhatja a számára legideálisabb elfoglaltságot. A számos hagyományos rendezvényen kívül, új rendezvények, események bevezetését is támogatták a diákok.

A Diákönkormányzat küldetésének tartja, hogy olyan környezetet és lehetőségeket, eseményeket teremtsen, amelyeken(ben) a tanulók kibontakozhatnak, felfedhetik rejtett képességeiket. Fontosnak tartjuk, hogy örömmel vegyenek részt a rendezvényeken, így szeretnénk a tanév folyamán felmérni a tanulók körében, hogy mihez lenne kedvük, milyen rendezvényeken, szakkörökön vennének részt szívesen. Amennyiben többen részt vennének egy szakkörön, akkor a Diákönkormányzat erre megpróbál lehetőséget biztosítani.

A Diákönkormányzat fontos feladatának tartja, hogy részt vegyen a beiskolázásban is, így a tanév folyamán aktívan részt vesz a különböző események szervezésében és lebonyolításában.