szechenyi2020logo eu szoc alap 262x183

Céljaid elérése Centrumunk sikere

Céljaid elérése Centrumunk sikere

 
Archív megjelenések:  2018.03 - 06 2018.07 - 12 2019.

Húsvéti jótékonyság a szakképzési centrumtól

"Huszonegy rászoruló családnak állított össze húsvéti csomagot a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum. Az ajándékokat az ünnep előtt kiosztották az érintetteknek a tanyagondnok segítségével - tudtuk meg Papp Gyula főigazgatótól."
Halasmédia - 2020.04.13.

Arcvédő pajzsokat adományozott a kórháznak a szakképzési centrum

"Példás összefogás eredményeként adhatott át 50 darab arcvédő pajzsot a halasi kórháznak a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum főigazgatója és a Wattay-szakgimnázium igazgatója. A Wattay Digitális Közösségi Alkotóműhelye a legmodernebb, 3D-s technológiát használta a védőeszközök gyártásánál."
Halasmédia - 2020.04.11.

Ellátja maszkkal tanulóit és tanárait a Kossuth szakiskola

"200 maszkot varrtak meg az iskola saját anyagából a Kossuth Lajos Szakiskolában a varró tanulók, a felnőtt oktatásban résztvevő tanárok és a szakoktatók. Felmérték az igényeket a dolgozók és a tanulók között és kedden elkezdték kiosztásukat az iskolában – tájékoztatta lapunkat Ágoston Tibor igazgató."
Halasmédia - 2019.09.24. (képgaléria)

Maszkokat gyártanak és az idős dolgozókat segítik a Szakképzési Centrumok

"„A tömeges megbetegedések elkerülése és a járvány lassítása érdekében az ITM maszkok előállításában kérte a Szakképzési Centrumok együttműködését. A szakképző intézmények a digitális munkarendre való rugalmas átállás mellett a társadalmi összefogásban is jó példával járnak elől. Kiskunhalasi kezdeményezés alapján a szakképzésben dolgozók a leginkább veszélyeztetett korban lévő, nyugdíjas kollégáikat segítik az otthonmaradásban.” – áll az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleményében."
BAON - 2020.03.30.

Százharmincöt éve indult a szakképzés Kiskunfélegyházán

"Százharmincöt éve indult el az iparos képzés Kiskunfélegyházán. A jeles évfordulóra nagyszabású ünnepséggel emlékeztek meg pénteken a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolában."
BAON - 2020.02.29.