szechenyi2020logo eu szoc alap 262x183

Céljaid elérése Centrumunk sikere

Céljaid elérése Centrumunk sikere

A Kiskunhalasi Siker Vizsgaközpont a megújuló szakképzési rendszer, valamint az ennek keretét biztosító jogszabályi környezet előírásainak megfelelően jött létre 2021. május 20-án. A Nemzeti Akkreditáló Hatóság által lefolytatandó akkreditációs eljárás után személytanúsító szervezetként kerül nyilvántartásba.

Kedves Látogató!

A Kiskunhalasi Siker Vizsgaközpont 2021. május 20-án jött létre az új szakképzési rendszer jogszabályaiban meghatározott akkreditált vizsgáztatási tevékenység folytatására.

Nemzeti Akkreditáló Hatóság által lefolytatandó akkreditációs eljárást követően célunk, hogy az új szakképzési rendszer támasztotta követelményeknek megfelelően magas színvonalú, a kihívásokra gyorsan és rugalmasan reagáló, a munkaerőpiaci igényekhez igazodó szakszerű vizsgaszervezéssel és lebonyolítással járuljunk hozzá minél több jelentkező sikeres vizsgájához.

Kiskunhalas, 2021. május 20.

Fekete Boglárka
Kiskunhalasi Siker Vizsgaközpont vezetője

 


 

Felhívás a Kiskunhalasi Siker Vizsgaközpont vizsgáztatói, szakértői, jegyzői valamint vizsgahelyszín adatbázisaiba való jelentkezésre

A Kiskunhalasi Siker Vizsgaközpont a szakképzési törvényben meghatározott tevékenységéhez vizsgáztatói, feladatfejlesztési és feladatellenőrző-értékelői feladatokra szakértőket keres!

Jelentkezési határidő: folyamatos

A szakképzés megújításával egyidejűleg a vizsgáztatás rendszere is megváltozik: a jövőben a 175 alapszakma szakmai vizsgáit, ahogyan a szakmai képesítő vizsgákat is független, akkreditált vizsgaközpontok szervezik és bonyolítják majd le.

A Kiskunhalasi Siker Vizsgaközpont:

  • Kiskunhalasi, Kiskőrösi és Kiskunfélegyházi, valamint e települések környéki helyszíneken szervezi vizsgáit.
  • akkreditációjához szükséges, hogy az általa vizsgáztatni kívánt szakmákban és szakképesítésekben rendelkezzen vizsgáztatói, szakértői, valamint jegyzői adatbázissal.
  • önállóan csak az akkreditáció megszerzése után szervezhet vizsgákat, és kérhet fel szakembereket vizsgáztatói és szakértői, jegyzői tevékenységek ellátására.

Az adatbázis feldolgozása után a vizsgaközpont képzéseket hirdet meg, melyek sikeres elvégzése feltétele a későbbi vizsgáztatói/szakértői/jegyzői felkérésnek és megbízásnak.

 

VIZSGÁZTATÓI ÉS FELADATFEJLESZŐI SZAKÉRTŐ NÉVJEGYZÉK

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Regisztrációs lap Regisztrációs lap 1. sz. melléklete


JEGYZŐI JELENTKEZÉS

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Regisztrációs lap

 


 

Alapadatok

Név: Kiskunhalasi Siker Vizsgaközpont
Cím: 6400 Kiskunhalas, Kőrösi út 1.
E-mail:
Telefon: +36 30 358 7783
Vizsgaközpont vezetője: dr. Fekete Boglárka