Ugrás a fő tartalomra

6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.


+36 77 738 837

Hírek


2024. jún. 20.
Centrum

  35 éve a szakképzésben – Apáczai díjjal ismerték el Franczia László igazgató munkáját

  Franczia László a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskőrösi Wattay Technikum igazgatója a váci Piarista Kilátó Központban vehette át a Szakképzésért Apáczai Csere János Díjat Magyar Zitától a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnökétől, valamint Dr. Hankó Balázstól, a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkárától, leendő minisztertől.

  35 éve a szakképzésben – Apáczai díjjal ismerték el Franczia László igazgató munkáját

  Összesen tíz személy kaphatta meg ezt az elismerést. A Szakképzésért Apáczai Csere János-díjat a szakképzés és felnőttképzés területén legalább öt éve végzett eredményes, példamutató tevékenység elismeréséért adományozzák.

  Franczia László harmincöt esztendeje kezdte meg oktatói munkáját, tizenkét éve, pedig mint igazgató vezeti a Kiskőrösi Wattay Technikumot.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Szemétszedés a városban

  Ökocsoport – sikeres tanévzárás

  A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium 2026. augusztus 31-ig elnyerte az Öko- iskola címet és az Öko -iskola logó használatára is jogosulttá vált. Céljuk a már elnyert Öko - iskola cím szellemiségének folytatása és minél mélyebb megjelenése az iskola mindennapjaiban.

  2024. júl. 16.
  Centrum
  Bergi Galéria épülete

  Lecserélik a tetőt, komfortosabb tantermeket alakítanak ki

  Felújítási munkálatok zajlanak a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Technikumában. Az egykori Berki Galériának helyt adó utcafronti épület tetőszerkezetét cserélik le a szakemberek és ezzel ez időben a fűtésrendszer korszerűsítése is elkészül majd.

  2024. júl. 11.
  Centrum
  Kadétok a rengetegben

  Kadétok a rengetegben

  A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum intézményei arra törekednek, hogy a tanulók minél több időt tölthessenek a gyakorlati helyszíneken a szakmájukhoz, hivatásukhoz szükséges tudást így is bővíthessék. A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium kilencedikes kadét programban résztvevő tanulói egy ilyen gyakorlaton, a helyi parkerdőben jártak, ahol többféle katonai tevékenységet is kipróbálhattak.

  2024. júl. 9.
  Centrum


  KIMIKK
  Honvédelmi MinisztériumKSZC DÉKÁNIKSZC KOSSUTHKSZC KÖZGÉKSZC VÁRIKSZC WATTAYOrszágos Polgárőr SzövetségSiker vizsgaközpontSzegedi Tudományegyetem

   • SZC logo fehér
   • Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

    6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.

   • Telefon: +36 77 738 837

    E-mail: titkarsag@kiskunhalasiszc.hu

    OM azonosító: 203042

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001855; E/2020/000361; E-001289/2015


   2024Kiskunhalasi Szakképzési Centrum