Ugrás a fő tartalomra

6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.


+36 77 738 837

Hírek


Szemétszedés a városban

Ökocsoport – sikeres tanévzárás

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium 2026. augusztus 31-ig elnyerte az Öko- iskola címet és az Öko -iskola logó használatára is jogosulttá vált. Céljuk a már elnyert Öko - iskola cím szellemiségének folytatása és minél mélyebb megjelenése az iskola mindennapjaiban.

2024. júl. 16.
Centrum

  NÉPSZERŰ

  Szakács munka közben

  "Szükségét éreztem a feltöltődésnek, szakácsnak jelentkeztem”

  A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum intézményeiben évente több száz olyan felnőtt tanul szakmát, aki új kihívást, munkalehetőséget keres. Sokan vannak, akiknek régi vágya egy-egy szakma elsajátítása, ám csak felnőttként lesz idejük, lehetőségük újra beülni az iskolapadba.

  2024. febr. 26.
  Centrum
  Bergi Galéria épülete

  Lecserélik a tetőt, komfortosabb tantermeket alakítanak ki

  Felújítási munkálatok zajlanak a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Technikumában. Az egykori Berki Galériának helyt adó utcafronti épület tetőszerkezetét cserélik le a szakemberek és ezzel ez időben a fűtésrendszer korszerűsítése is elkészül majd.

  2024. júl. 11.
  Centrum

   Kadétok a rengetegben

   A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum intézményei arra törekednek, hogy a tanulók minél több időt tölthessenek a gyakorlati helyszíneken a szakmájukhoz, hivatásukhoz szükséges tudást így is bővíthessék. A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium kilencedikes kadét programban résztvevő tanulói egy ilyen gyakorlaton, a helyi parkerdőben jártak, ahol többféle katonai tevékenységet is kipróbálhattak.

   2024. júl. 9.
   Centrum

    A vidám Kis Szakik táborozása

    A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum intézményeiben már hagyomány a pályaorientációs hetek szervezése. Kiskunhalason a Váriban a Kisinas Tábor, Kiskunfélegyházán a Kossuthban pedig a Kis Szakik tábora várta a gyerekeket.

    2024. júl. 1.
    Centrum
     Nézőközönség

     A lézerhegesztésről és az automatizálásról is szó volt

     Hegesztőket, a gépész szakirány szakembereit hívta el egy szakmai napra Kiskunhalasra a Heg-Men Bt és a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolája. Az országjáró nemzetközi szakmai nap tanműhelyi helyszínén egy Orbitál hegesztőrobotot is láthattak a résztvevők.

     2024. jún. 20.
     Centrum


      KIMIKK
      Honvédelmi MinisztériumKSZC DÉKÁNIKSZC KOSSUTHKSZC KÖZGÉKSZC VÁRIKSZC WATTAYOrszágos Polgárőr SzövetségSiker vizsgaközpontSzegedi Tudományegyetem

       • SZC logo fehér
       • Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

        6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.

       • Telefon: +36 77 738 837

        E-mail: titkarsag@kiskunhalasiszc.hu

        OM azonosító: 203042

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001855; E/2020/000361; E-001289/2015


       2024Kiskunhalasi Szakképzési Centrum