Ugrás a fő tartalomra

6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.


+36 77 738 837

Hírek


Nagy segítség a Kiskunfélegyháza térségében élők számára a Kossuth Kollégium.

Kiemelkedő tanulási lehetőséggel, képzett nevelőtanárokkal, kulturált környezetben, sokrétű szabadidő-eltöltési lehetőségeket kínál a Kiskunfélegyházi Kossuth Kollégium.

2024. ápr. 17.
Centrum

  NÉPSZERŰ

  "Szükségét éreztem a feltöltődésnek, szakácsnak jelentkeztem”

  A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum intézményeiben évente több száz olyan felnőtt tanul szakmát, aki új kihívást, munkalehetőséget keres. Sokan vannak, akiknek régi vágya egy-egy szakma elsajátítása, ám csak felnőttként lesz idejük, lehetőségük újra beülni az iskolapadba.

  2024. febr. 26.
  Centrum

  Bőrdíszműves képzést indít a Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum és Szakképző Iskola

  Ha érdekli ez a kreatív tevékenység, ne halogassa a jelentkezést!

  2024. ápr. 16.
  Centrum

   Akár félmillió is lehet a kezdő fizetés

   Érdemes a pék - cukrász szakmát választaniuk a fiataloknak, hiszen egy olyan szakmáról van szó, ahol már a tanulmányi idő alatt jelentős ösztöndíjat kaphatnak, ha végeznek, tárt karokkal várják őket a vállalkozások. Ez a szakmaág is komoly munkaerőhiánnyal küzd, így megfelelő szakmai felkészültség mellett, jó állóképességgel, csapatmunkával a több mint félmillió forintos havi fizetés is elérhető.

   2024. ápr. 15.
   Centrum

    Most jó lenni katonának!

    Kiskunhalasra látogatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A tárcavezető a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Technikumában az önkéntes tartalékosokhoz csatlakozó több mint 150 diák szerződéskötésének ünnepi eseményén vett részt. A tárcavezetőt elkísérte Takács Attila altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének területvédelmi helyettese is.

    2024. ápr. 11.
    Centrum

     Miniszteri elismerő oklevelet kapott Oláhné Cseri Mónika

     A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium oktatója Hankó Balázs innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért felelős államtitkártól, valamint Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkártól vehette át a rangos elismerést. Oláhné Cseri Mónika a méltatás szerint a szakképzésben végzett eredményes és példamutató munkájáért kapta meg az oklevelet.

     2024. ápr. 2.
     Centrum


      KIMIKK
      Honvédelmi MinisztériumKSZC DÉKÁNIKSZC KOSSUTHKSZC KÖZGÉKSZC VÁRIKSZC WATTAYOrszágos Polgárőr SzövetségSiker vizsgaközpontSzegedi Tudományegyetem

       • SZC logo fehér
       • Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

        6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.

       • Telefon: +36 77 738 837

        E-mail: titkarsag@kiskunhalasiszc.hu

        OM azonosító: 203042

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001855; E/2020/000361; E-001289/2015


       2024Kiskunhalasi Szakképzési Centrum