Ugrás a fő tartalomra

6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.


+36 77 738 837

Hírek


2024. okt. 10.
Centrum

    A bankvilágról testközelből

    Szakmai látogatáson vettek részt a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskőrösi Wattay Technikumának 13. B pénzügyi- és számviteli ügyintéző tanulói.

    A bankvilágról testközelből

     

     A K&H Bank vezetője, Renkeczné Mátyás Éva fogadta a diákokat, akik a találkozó során megismerhették a pénzintézetben zajló tevékenységet.

     

    A technikum diákjai a szakmai beszélgetés során információkat kaptak a hitelezési eljárások menetéről, és külön a vállalkozásokra vonatkozó hitelezési szabályokról.

    A bank vezetője tájékoztatójában kitért az online csalások és átverések veszélyeire, felhívta a tanulók figyelmét arra, hogy a kártya adataikat semmiképp ne adják meg.

    A befektetésekkel kapcsolatos tájékoztatóból kiderült, hogy először felmérik mely befektetés csomagok felelnek meg az ügyfelek elvárásainak és kockázatvállalásának. Az állampapír típusokról is szó volt, hiszen a diákok a tanórákon erről már hallottak, most a gyakorlatban is megtapasztalhatták, hogyan működik.

    A bankban dolgozók munkaköri feladatainak ismertetése mellett kiderült, hogy milyen szakképesítés szükséges ahhoz, hogy egy ilyen intézményben munkavállalóként tudjanak majd elhelyezkedni és elhelyezkedés utáni képzésekről felvilágosítást kaphattak.

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Csuti Zoli a diákokkal

    Óriási élmény, Csuti Zoltánnal autózhattak

    A Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium volt tanulója, Csuti Zoltán autóversenyző gyakran visszajár egykori iskolájába, hogy motiválja a fiatalokat. A kiskunhalasi fiatalember állhatott a dobogó legfelső fokára Brno - ban, miután megnyerte a Swift Europe Cup - ot. Legutóbb a versenyautóját is elhozta magával. A gépész ágazat tanulói személyesen is megnézhették a Vári udvarán, hogy milyen átalakításokat kellett elvégezni ahhoz, hogy bírja a versenykörülményeket.

    2024. okt. 16.
    Centrum
    negyedik emeletén lévő padlástéri felújítása

    Nagy munka zajlik a tetőtérben

    Jó ütemben halad a Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum és Kollégium felújítási projektje. Az intézmény negyedik emeletén lévő padlástéri felújítását követően modern környezetben fogadják majd a diákokat.

    2024. okt. 4.
    Centrum
    A Suzuku motortere

    Kitartással, szorgalommal minden sikerülhet

    Jó példa erre a Vári Szabó István Szakképző Iskola volt diákjának, Csuti Zoltánnak a története. A kiskunhalasi fiatalember állhatott a dobogó legfelső fokára Brno - ban, miután megnyerte a Swift Europe Cup-ot. Két évtizednyi tanulás, kitartás van az eredménye mögött – erről is mesélt a váris diákoknak

    2024. okt. 2.
    Centrum


    KIMIKK
    Honvédelmi MinisztériumKSZC DÉKÁNIKSZC KOSSUTHKSZC KÖZGÉKSZC VÁRIKSZC WATTAYOrszágos Polgárőr SzövetségSiker vizsgaközpontSzegedi TudományegyetemTovább

      • SZC logo fehér
      • Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

        6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.

      • Telefon: +36 77 738 837

        E-mail: titkarsag@kiskunhalasiszc.hu

        OM azonosító: 203042

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001855; E/2020/000361; E-001289/2015


      2024Kiskunhalasi Szakképzési Centrum