Ugrás a fő tartalomra

6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.


+36 77 738 837

Hírek


2024. ápr. 8.
Centrum

    Igazgatói álláshirdetés

    Öt igazgatói állást hirdet a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

    Igazgatói álláshirdetés

    Május hatodikáig várják a pályázatokat, amelyek a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum öt intézményének vezetői helyére írtak ki. A részletes pályázati leírás megtalálható a https://kiskunhalasiszc.hu/karrier oldalon. A Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, a Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum, a Kiskőrösi Wattay Technikum, a Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium, és a Dékáni Árpád Technikum intézményvezetői munkakörében a nyertes pályázónak feladata lesz a jogszabályoknak és szakmai követelményeknek megfelelően, a főigazgató irányítása mellett a szakképző intézmény szakmai vezetése, döntés minden olyan a szakképző intézmény működésével, feladatellátásával kapcsolatos ügyben, amelyet jogszabály nem utal a főigazgató vagy a kancellár hatáskörébe. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Vikker József főigazgató-helyettes nyújt, a 70/332-8650 -es telefonszámon, illetve vikker.jozsef@kiskunhalasiszc.hu e-mail címen. A pályázatot elektronikus formában a titkarsag@kiskunhalasiszc.hu.e-mail címre kell elküldeni. Az elektronikus formátumnak a pályázatot, illetve annak részeként benyújtott iratokat, igazolásokat pdf formátumban, a felsorolásnak megfelelően külön fájlban kell.

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Bravó Közgé!

    Bravó Közgé!

    Sorra remek eredményekkel térnek haza az országos versenyekről a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikumának tanulói.

    2024. ápr. 29.
    Centrum
     Megkezdődött a Kossuth Lajos Technikum padlásterének felújítása

    Megkezdődött a Kossuth Lajos Technikum padlásterének felújítása

    A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum nagy figyelmet fordít az intézményei korszerűsítésére, az oktatási körülmények javítására.

    2024. ápr. 26.
    Centrum
    Lovas Honvéd Kadét képzés indul Kiskunhalason

    Lovas Honvéd Kadét képzés indul Kiskunhalason

    Papp Gyula, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum főigazgatója is részt vett azon a bejáráson, amely során Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter megtekintette a Hirling József Lovasparkot. Az egyeztetések egy új lovas kadét képzésről is szóltak, melynek bázisa lehetne a nagy múltú halasi lovas központ.

    2024. ápr. 24.
    Centrum


    KIMIKK
    Honvédelmi MinisztériumKSZC DÉKÁNIKSZC KOSSUTHKSZC KÖZGÉKSZC VÁRIKSZC WATTAYOrszágos Polgárőr SzövetségSiker vizsgaközpontSzegedi Tudományegyetem

      • SZC logo fehér
      • Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

        6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.

      • Telefon: +36 77 738 837

        E-mail: titkarsag@kiskunhalasiszc.hu

        OM azonosító: 203042

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001855; E/2020/000361; E-001289/2015


      2024Kiskunhalasi Szakképzési Centrum