Ugrás a fő tartalomra

6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.


+36 77 738 837

Hírek


2024. jún. 27.
Centrum

    Koktélkeverés, villanyszerelés, bánhatja az, aki lemaradt a Kisinas Táborról

    Ötnapos extra táborozásra hívta a halasi fiatalokat a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum. A Vári Szabó István Szakképző Iskola idén is meghirdette a Kisinas Tábort, melynek során, tucatnyi helyszínen ismerkedhetnek meg a különböző szakmák szépségeivel a fiatalok.

    Koktélkeverés, villanyszerelés, bánhatja az, aki lemaradt a Kisinas Táborról

    Az idei Kisinas tábor gazdag programkínálattal fogadta a szakmaválasztás előtt álló fiatalokat, a szervezők célja nem titkoltan az, hogy a táborozás során megismertessék a gyerekekkel a szakképzési intézmények kínálatát. A helyszínek kiválasztásakor is ez volt a fő szempont.

    Kisinas tábor első napján mini téglaházakat építettek a kisinasok, ezt követte a mandala készítése, amelyhez a szögbeütés tudományát kellett elsajátítaniuk az asztalos műhelyben.

     

    A keddi napot már a villanyszerelő és a gépész műhelyben kezdték a kisinasok, sorra készültek a kulcstartók, névtáblák.

     

     

    Az Okos Snack játékot Dancs Eszter védőnő mutatta be a táborozóknak. Ismertetőjében külön felhívta a figyelmet divatdiéták hatásaira, a pihentető alvás, a reggeli és a helyes táplálkozás fontosságára.

     

     

     

    Szerdán tényleg csak irigyelni lehetett a táborozókat, igazi gasztro kalandok várták őket. Dora Roland segítségével a koktélkeverés fortélyait ismerhették meg a gyerekek.

    A szomszédos tankonyhán már bekevert fánktésztával várták őket, saját maguknak készíthették el a táborozók az ízletes desszertet.

    A délután folyamán egy kerékpártúrával egybekötve a táborozók felkeresték a Fárszer épületgépészeti vállalkozást, ahol Fárbás Gábor cégvezető mutatta be a termékkínálatukat és a kereskedelmi tevékenységüket.

    Fotó: Anda Péter, KSZC

     

    Az alábbi videóban a szerdai nap történéseibe pillanthatunk be.

     

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Benedek Tibor a Wattay új igazgatója.

    Benedek Tibor vezetésével kezdi a tanévet a Wattay

    „Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, és megtalálja a munkát, amit szeretni fog.”

    2024. szept. 3.
    Centrum
    A Dékáni felújított épülete.

    Közel negyvenmillió forintos felújítás zajlik a Dékániban

    Munkagépektől hangos a Dékáni Árpád Technikum Kossuth utcai épülete. Gőzerővel zajlik a volt Berki Galéria épületének felújítása. A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum finanszírozásával megújul a több mint száz esztendős épület, modern környezet és energetika szolgálja majd a diákok kényelmét.

    2024. aug. 26.
    Centrum
    Villanyszerelés.

    Villanyszerelő lenne, a Vári ajánlatát keresse!

    Egyre több elektronikai eszköz vesz körül bennünket, manapság már egyre gyakoribbak az okos otthonok. Mindezek kiépítéséhez jól képzett szakemberekre van szükség. Manapság a vállalkozások folyamatosan keresik a villanyszerelőket is.

    2024. aug. 15.
    Centrum


    KIMIKK
    Honvédelmi MinisztériumKSZC DÉKÁNIKSZC KOSSUTHKSZC KÖZGÉKSZC VÁRIKSZC WATTAYOrszágos Polgárőr SzövetségSiker vizsgaközpontSzegedi TudományegyetemTovább

      • SZC logo fehér
      • Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

        6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.

      • Telefon: +36 77 738 837

        E-mail: titkarsag@kiskunhalasiszc.hu

        OM azonosító: 203042

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001855; E/2020/000361; E-001289/2015


      2024Kiskunhalasi Szakképzési Centrum