Ugrás a fő tartalomra

6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.


+36 77 738 837

Hírek


2024. febr. 9.
Centrum

  Újabb jelentős felújítás történik a KSZC Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégiumban

  A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum kiemelt figyelmet fordít a fejlesztésekre minden intézményében. Folyamatosan keresik és ki is használják a pályázati forrásokat, melyhez a szükséges esetleges önerőt is megteremtik.

  Újabb jelentős felújítás történik a KSZC Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégiumban

  A felújítások mind azt a célt szolgálják, hogy az intézményeket választó fiatalok modern, tiszta rendezett környezetben tanulhassanak. A KSZC Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium sokaknak nyújt könnyebbséget, megfelelő szálláslehetőséget.

  Az intézményben folytatva a már korábban megkezdett felújítási programot most ismét mesteremberek dolgoznak. Három emeleten zajlanak a munkaműveletek.

  A kollégium harmadik és az oktatói épület (K épület) három szintjének a teljes elektromos felújítása, az elektromos vezetékek cseréje bruttó 28.426.410 Forint értékben történik.

   Bruttó 3.000.000 Forint az értéke az elektromos felújítást követő festés-karbantartási munkálatoknak.

  Közel 15.000.000 Forintos beruházás történik az iskola kézilabdapályáján is. 1006 m2-en lesz új a burkolat, megfelelő sportolási lehetőséget teremtve a fiataloknak.

  Mintegy 10.000.000. Forintot költenek az iskola Kőrösi úton található tanműhelyében lévő három hőközpont szerelési munkálataira. Ki lesznek cserélve a gázkazánok, a hőcserélő berendezés és természetesen modernizálják az ehhez szükséges hálózatot is.

  A kollégiumról további információ: https://kszcvari.hu/p/kollegium

  Pillantson bele a kollégium közösségi életébe: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013276934044

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Jó, ha több mindenhez ért a dolgozó

  Jó, ha több mindenhez ért a dolgozó

  Komoly szakemberhiánnyal küzd szinte minden gazdasági ágazat Magyarországon. A Szakképzési Centrumok kiemelt célja a munkaerő piaci helyzetnek megfelelően a hiányzó szakemberek utánpótlásának biztosítása.

  2024. febr. 23.
  Centrum
  Megújulhat a lelátó, jobb lesz a szellőzés a Dékániban

  Megújulhat a lelátó, jobb lesz a szellőzés a Dékániban

  Kényelmesebb lelátó, jobb szellőzés. Pályázati forrás felhasználásával szeretné a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Technikum modernizálni a sportcsarnokot. A Kossuth utcai, közel ezer fő befogadására alkalmas csarnok nem csak iskolai célokat szolgál. Gyakran ad helyszínt a városi rendezvényeknek, valamint több vállalkozás is itt tartja a céges ünnepségeit.

  2024. febr. 21.
  Centrum
  Kiskunhalas hidrogénközpont lehet - sok munkásra lesz szükség a Ganzair Kft.-nél!

  Kiskunhalas hidrogénközpont lehet - sok munkásra lesz szükség a Ganzair Kft.-nél!

  Már a sorozatgyártásra készülnek a kiskunhalasi Ganzair Kft. Szénás utcai telephelyén. A cég az elmúlt hónapokban leszállította az első hidrogénkompresszorokat és elektrolizálókat a megrendelőknek. A sorozatgyártáshoz szükséges nagyméretű csarnokokat is megépítették, így a szakmai tudás mellett a hely is rendelkezésre áll ahhoz, hogy sorozatban készülhessenek a legmodernebb technológiát alkalmazó nagyméretű berendezések. A tervezett akár több százas nagyságrendű gyártási kapacitásbővítés magával hozza a megfelelően képzett munkaerő alkalmazását. Gidai Olivér tulajdonos, ügyvezető a Halas Televízió Beszéljünk róla című műsorában elmondta, ha minden optimális lesz akár évi ötven hidrogénkompresszor is elhagyhatja majd a gyártósort.

  2024. febr. 19.
  Centrum


  KIMIKK
  Honvédelmi MinisztériumKSZC DÉKÁNIKSZC KOSSUTHKSZC KÖZGÉKSZC VÁRIKSZC WATTAYOrszágos Polgárőr SzövetségSiker vizsgaközpontSzegedi Tudományegyetem

   • SZC logo fehér
   • Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

    6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.

   • Telefon: +36 77 738 837

    E-mail: titkarsag@kiskunhalasiszc.hu

    OM azonosító: 203042

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001855; E/2020/000361; E-001289/2015


   2024Kiskunhalasi Szakképzési Centrum