Ugrás a fő tartalomra

6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.


+36 77 738 837

Hírek


2024. febr. 9.
Centrum

    Újabb jelentős felújítás történik a KSZC Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégiumban

    A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum kiemelt figyelmet fordít a fejlesztésekre minden intézményében. Folyamatosan keresik és ki is használják a pályázati forrásokat, melyhez a szükséges esetleges önerőt is megteremtik.

    Újabb jelentős felújítás történik a KSZC Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégiumban

    A felújítások mind azt a célt szolgálják, hogy az intézményeket választó fiatalok modern, tiszta rendezett környezetben tanulhassanak. A KSZC Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium sokaknak nyújt könnyebbséget, megfelelő szálláslehetőséget.

    Az intézményben folytatva a már korábban megkezdett felújítási programot most ismét mesteremberek dolgoznak. Három emeleten zajlanak a munkaműveletek.

    Szobafestés

    A kollégium harmadik és az oktatói épület (K épület) három szintjének a teljes elektromos felújítása, az elektromos vezetékek cseréje bruttó 28.426.410 Forint értékben történik.

     Bruttó 3.000.000 Forint az értéke az elektromos felújítást követő festés-karbantartási munkálatoknak.

    Folyosó

    Közel 15.000.000 Forintos beruházás történik az iskola kézilabdapályáján is. 1006 m2-en lesz új a burkolat, megfelelő sportolási lehetőséget teremtve a fiataloknak.

    Mintegy 10.000.000. Forintot költenek az iskola Kőrösi úton található tanműhelyében lévő három hőközpont szerelési munkálataira. Ki lesznek cserélve a gázkazánok, a hőcserélő berendezés és természetesen modernizálják az ehhez szükséges hálózatot is.

    Udvar

    A kollégiumról további információ: https://kszcvari.hu/p/kollegium

    Pillantson bele a kollégium közösségi életébe: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013276934044

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Szemétszedés a városban

    Ökocsoport – sikeres tanévzárás

    A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium 2026. augusztus 31-ig elnyerte az Öko- iskola címet és az Öko -iskola logó használatára is jogosulttá vált. Céljuk a már elnyert Öko - iskola cím szellemiségének folytatása és minél mélyebb megjelenése az iskola mindennapjaiban.

    2024. júl. 16.
    Centrum
    Bergi Galéria épülete

    Lecserélik a tetőt, komfortosabb tantermeket alakítanak ki

    Felújítási munkálatok zajlanak a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Technikumában. Az egykori Berki Galériának helyt adó utcafronti épület tetőszerkezetét cserélik le a szakemberek és ezzel ez időben a fűtésrendszer korszerűsítése is elkészül majd.

    2024. júl. 11.
    Centrum
    Kadétok a rengetegben

    Kadétok a rengetegben

    A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum intézményei arra törekednek, hogy a tanulók minél több időt tölthessenek a gyakorlati helyszíneken a szakmájukhoz, hivatásukhoz szükséges tudást így is bővíthessék. A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium kilencedikes kadét programban résztvevő tanulói egy ilyen gyakorlaton, a helyi parkerdőben jártak, ahol többféle katonai tevékenységet is kipróbálhattak.

    2024. júl. 9.
    Centrum


    KIMIKK
    Honvédelmi MinisztériumKSZC DÉKÁNIKSZC KOSSUTHKSZC KÖZGÉKSZC VÁRIKSZC WATTAYOrszágos Polgárőr SzövetségSiker vizsgaközpontSzegedi Tudományegyetem

      • SZC logo fehér
      • Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

        6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.

      • Telefon: +36 77 738 837

        E-mail: titkarsag@kiskunhalasiszc.hu

        OM azonosító: 203042

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001855; E/2020/000361; E-001289/2015


      2024Kiskunhalasi Szakképzési Centrum