Ugrás a fő tartalomra

6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.


+36 77 738 837

Hírek


2024. márc. 22.
Centrum

    Rösch Mode Kft.

    A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum intézményeiben fontosnak tartjuk, hogy a diákok megismerjék a legmodernebb gyártási technológiákat. A Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium diákjai a napokban a kecskeméti székhelyű Rösch Mode Kft.-t keresték fel.

     Rösch Mode Kft.

    A Rösch Mode exkluzív termékei a legmagasabb igényt szolgálják ki mind a hálóruházat, mind pedig a szabadidő - fürdő – és strandruházat piacán. A RÖSCH, LOUIS FERAUD, és a DANIEL HECHTER márkák által kínált termékek a magas minőségű kiváló alapanyagok, a profi tervezői munka és az igényes, minden apró részletre kiterjedő gyártási folyamat eredményei.
    Az iskola a 2/10/3 és a 1/9/4-es osztályok divatszabó csoportjaival, és a 9/7-es osztály egy fő lakástextil-készítő tanulójával, összesen 15 fővel vett részt az üzemlátogatáson.

    A diákok és kísérőik számára megmutatták az anyagraktárt, látni és tapintanivaló volt bőven, hiszen sokféle különleges, jó minőségű anyaggal dolgozik a Rösch Mode. A vendéglátók bemutatták a lézeres szabászgépeket és terítőberendezéseket. Egy gépet a diákok ki is próbálhattak.

    A varrodában a tanulók láthatták az összetett gyártási folyamatokat, a  speciális gépeket,  hímző berendezéseket.

    A gyártás előkészítő számítógépes tervezői folyamatok, mellett megtekinthették a kész termék minőség-ellenőrzési, vasalási, és csomagolási műveleteit is.

     

    A szervező tanárokkal, Dencsné Bíbok Klárával és Juhászné Keserű Csillával közösen, sok élménnyel gazdagodva térhettek haza a jövő szakemberei.

    https://www.kszckossuth.hu/kepzeseink/technikum-szakkepzo/divatszabo

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


     Megkezdődött a Kossuth Lajos Technikum padlásterének felújítása

    Megkezdődött a Kossuth Lajos Technikum padlásterének felújítása

    A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum nagy figyelmet fordít az intézményei korszerűsítésére, az oktatási körülmények javítására.

    2024. ápr. 26.
    Centrum
    Lovas Honvéd Kadét képzés indul Kiskunhalason

    Lovas Honvéd Kadét képzés indul Kiskunhalason

    Papp Gyula, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum főigazgatója is részt vett azon a bejáráson, amely során Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter megtekintette a Hirling József Lovasparkot. Az egyeztetések egy új lovas kadét képzésről is szóltak, melynek bázisa lehetne a nagy múltú halasi lovas központ.

    2024. ápr. 24.
    Centrum
    Fókuszban az adótudatosság

    Fókuszban az adótudatosság

    A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum intézményeiben fontosnak tartjuk a diákok gyakorlati felkészítését. Egy ilyen projekt részeként a Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikumba látogattak a NAV Észak-Magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának szakemberei.

    2024. ápr. 22.
    Centrum


    KIMIKK
    Honvédelmi MinisztériumKSZC DÉKÁNIKSZC KOSSUTHKSZC KÖZGÉKSZC VÁRIKSZC WATTAYOrszágos Polgárőr SzövetségSiker vizsgaközpontSzegedi Tudományegyetem

      • SZC logo fehér
      • Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

        6400 Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.

      • Telefon: +36 77 738 837

        E-mail: titkarsag@kiskunhalasiszc.hu

        OM azonosító: 203042

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/001855; E/2020/000361; E-001289/2015


      2024Kiskunhalasi Szakképzési Centrum